Alle carrosseriewerken
Alle personenwagens en bestelwagensWaarom levert Carrosserie Faes het betere carrosserieherstelwerk?

Omdat ze voor haar klanten steeds langetermijnoplossingen zoekt. En gericht is op een volledige service van a tot z tegen een marktconforme prijs.

U mag rekenen op:
- kwaliteit,service en persoonlijk contact
- zo min mogelijk administratie, wij regelen alles rechtstreeks met uw verzekeringsmakelaar
- levenslange garantie op de verf
- een grondige verzorging, uw auto zal weer glimmen als nieuw
- Een snelle reparatie
- Kleine en grote herstellingen
- Mobiliteitsgarantie dmv vervangwagens
- Vakkundig en opgeleid personeelHerstellingen
Een auto-ongeval komt altijd ongelegen. Carrosserie Faes repareert de schade!

Faes is de hersteller van alle merken! Onze ruime werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur: spuitcabines met infrarooddroging, stofafzuiging, kleurlabo… de meest geavanceerde en milieuvriendelijke technieken hebben wij ter beschikking.

Ons geschoold personeel zorgt er dan ook voor dat alle herstellingen van alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens tot in de puntjes worden uitgevoerd.Depannage
Spoed bij tegenspoed, wij depanneren 24/24!

Overdag komt u rechtstreeks bij ons terecht en ’s nachts staat het nummer van de depanneur van wacht op ons antwoordapparaat.

Op die manier kan u dag en nacht bij ons terecht voor depannage!

Een schadegeval en niet meer mobiel? Onze eigen depannagedienst zorgt ervoor dat uw wagen wordt afgehaald. U kan ons dan ook 24/24u bereiken en onze eigen depannagedienst draagt er zorg voor! Indien gewenst kan er tevens voor een vervangwagen gezorgd worden.Smart Repair
Small to Medium Area Repair Technics

SMART repair staat dus voor alle technieken om lokale beschadigingen aan de binnen- of buitenkant van uw wagen professioneel te herstellen. Telkens met specifieke producten en apparatuur.

Het is een verzameling van hersteltechnieken waarbij in dit geval kleinere schades op een slimme manier hersteld worden. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde producten en technieken worden deze schades met een minimum aan kosten en producten hersteld.

Voordelen?
- Budgetvriendelijk
- Korte wachttijd: hersteltijd wordt herleid tot enkele uren
- Duurzaam: geen wisselstukken, minder verf en minder afval